Narozeniny /

Román uznávané americké bardky ženských romancí vypráví příběh tří hrdinů, kteří si v různých životních etapách náhle uvědomí svůj věk a samotu a pokusí se své životy ještě změnit.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Steel, Danielle, 1947- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Román uznávané americké bardky ženských romancí vypráví příběh tří hrdinů, kteří si v různých životních etapách náhle uvědomí svůj věk a samotu a pokusí se své životy ještě změnit.
Valerie je uznávanou odbornicí na elegantní bydlení. V profesi nemohla dosáhnout více a přesto není šťastná. Manželství kdysi obětovala kariéře a dnes přemýšlí, zda to nebyla chyba. Narozeninová blahopřání, které přijímá ze všech stran, jí na náladě nepřidávají. Je jí šedesát a už dlouho je zoufale sama. Její dcera April provozuje restauraci a zákazníci ji milují. Ani ona však nemá mnoho důvodů k radosti. Právě jí bylo třicet a o mužích, rodině nebo volném čase si nechává jen zdát. Oproti nim si Jack Adams na svůj milostný život stěžovat nemůže. Je legendou amerického fotbalu a jedním z nejpopulárnějších sportovních komentátorů. Když se však po jedné divoké noci se skřípnutou ploténkou nemůže pořádně postavit, uvědomí si, že věk nezastaví. Ten den totiž slaví padesátiny a pocítí, že v záplavě mladičkých modelek, s nimiž nestráví nikdy více než noc, zůstává nakonec vždy sám. Neočekávané události i vědomí nemilosrdného plynutí času stojí na začátku příběhu, v němž se Valerie, April a Jack rozhodují, jak vysokou daň jsou ochotni obětovat úspěchu a zda jsou ještě schopni své životy změnit. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Popis jednotky:Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis:277 s. ; 21 cm
ISBN:9788024919553