Jedenáctá rozhodne /

Jedenáctý ze série detektivních thrillerů se sanfranciskou policistkou Lindsay Boxerovou. Ta tentokrát stojí před případem vraždy milionáře, při níž byla použita zbraň, ukradená z jejího skladu důkazních materiálů.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Patterson, James, 1947- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Frýdek-Místek : Alpress, 2013
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Klokan (Alpress)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Jedenáctý ze série detektivních thrillerů se sanfranciskou policistkou Lindsay Boxerovou. Ta tentokrát stojí před případem vraždy milionáře, při níž byla použita zbraň, ukradená z jejího skladu důkazních materiálů.
Ve snobské hudební akademii, během koncertu žáků z lepších rodin, je na toaletách zastřelen otec jedné z malých vystupujících - Chaz Smith, milionář a obchodník s drogami. Případ je další z řady vražd drogových dealerů, provedených s naprostou profesionalitou a promyšlením všech detailů. Navíc, jak se ukáže, tu byla jako vražedná zbraň použita pistole, která byla ukradena ze skladu důkazních materiálů na policejním oddělení, kde působí vyšetřovatelka Lindsay Boxerová. Způsob provedení i použitá zbraň vedou ke zneklidňujícímu podezření: vrahem může být samozvaný mstitel z řad policie - a Lindsayina nejbližšího okolí. Neohrožená blondýnka bude tentokrát muset při vyšetřování postupovat obzvlášť opatrně a rafinovaně...
Fyzický popis:311 s. ; 21 cm
ISBN:9788074661853